Spring naar de inhoud

Alumni Rendez-Vous 🎉

 

Als trotse (toekomstige) alumnus/alumna van de International Academy of Osteopathy, hebben we geweldig nieuws voor je! We nodigen je namelijk van harte uit voor ons lange verwachte “Alumni Rendez-Vous: Feest voor Osteopathie-Afgestudeerden en Netwerkevenement”.

Dit feestelijke samenzijn is bedoeld voor afgestudeerden van de lichtingen van 2020, 2021, 2022 en 2023. Ook toekomstige alumni die later dit najaar hun herexamens afleggen, zijn van harte welkom om, indien geslaagd, deel te nemen aan de viering.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf dan alvast 11 november 2023 in jouw agenda.
Wat staat je te wachten?
Een onvergetelijk Alumni Rendez-Vous in Gent, België. Een topkans om studiegenoten terug te zien, nieuwe professionele connecties te maken én samen terug te blikken op de gedeelde ervaringen aan The International Academy of Osteopathy.

Het allerleukste? Je hoeft helemaal niet alleen te komen! Elke alumnus/alumna mag één gast meebrengen. Maak je het liever extra gezellig? Dat kan! Voor elke extra persoon betaal je €25.

Om een inschatting te maken over hoeveel personen effectief aanwezig zullen zijn, vragen we je om onze preregistratie in te vullen voor 16 september 2023. 

In de loop van september kan je een mail verwachten met verdere details, het programma en de sprekers.

We kunnen niet wachten om samen met jou te klinken op alle alumni.

Feestelijke groeten,
Grégoire Lason, MSc.Ost.
Directeur van de International Academy of Osteopathy®

Ontdek onze postgraduaten

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de osteopathie!
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve updates over nieuwe cursussen, onderzoeken en technieken.